Klik HIER voor de homepage

Info

New or Forgotten?

TC Zwaanshoek

TV Rijsenhout

TV HBC

TV Vogelenzang

Tennishal Zwaanshoek

SC Groenendaal

Volgen

Delen

Welkom bij Tennisschool Haarlemmermeer

Bestaat in 2019 25 jaar en geeft les op verschillende locaties.

Van heel jong tot zeer oud, van echte beginner tot wedstrijdspeler, voor iedere tennisliefhebber is er bij onze tennisschool een activiteit te vinden!

De Tennisschool is niet club gebonden. Het is niet noodzakelijk om lid te worden van een vereniging om bij ons te kunnen trainen. Wel hebben we samenwerkingsovereenkomsten met diverse verenigingen waar we in het zomerseizoen alle trainingen verzorgen. Bij Tennisclub Zwaanshoek, Tennisvereniging HBC, Tennisvereniging Vogelenzang en Tennisvereniging Rijsenhout is les in het zomerseizoen alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap.

In het winterseizoen (start begin oktober) vinden de meeste trainingen plaats in Tennishal Zwaanshoek (www.tennishalzwaanshoek.nl). Tevens wordt er in de winter lesgegeven in Sportcomplex Groenendaal in Heemstede.

Naast het lesgeven organiseert TSH o.a. de volgende activiteiten:

  • Lessers toernooien
  • Tennis intensief weken
  • Jeugd toernooien
  • Bedrijfs toernooien
  • Tennis verjaardagspartijtjes
  • Schooltennis
  • Open tennisdagen
  • Tennis Fit 55+

INSCHRIJVEN

TC Zwaanshoek

TV Rijsenhout

TV Vogelenzang

TV HBC

Tennishal Zwaanshoek

Laatste nieuws

Tennislessen volwassenen gaan ook starten!

Nieuws van 10 may

Beste tennisliefhebber,
 
Wij zijn zeer verheugd dat het kabinet op 6 mei de maatregelen in de strijd tegen het Corona virus verder heeft versoepeld. 

Training volwassenen
Goed nieuws, want na de jeugd, mogen ook volwassenen onder voorwaarden weer buiten sporten. Dat betekent dat we vanaf 11 mei kunnen starten met de zomertrainingen. Hier houden we ons aan het KNLTB-advies dat er per baan 4 leerlingen (8 op 2 banen) met een leraar mogen trainen. Wij hebben de indelingen verstuurd (m.u.v. TVV).

Hier en daar zijn er nog open plaatsen in de groepen en/of vrije uren. Ken je iemand die graag nog mee wil doen, laat hem of haar contact opnemen met Eric Krijger (06-53875147) of via info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Actie - Maak Kennis Met Tennis 
Ken jij nog iemand die nog nooit heeft getennist ? Speciaal voor hen heeft een mooie actie! Een gratis tennisles bij alle verenigingen waar wij lesgeven. Deze actie geldt voor zowel volwassenen als jeugd. 


Maatregelen
De '1,5 meter afstand regel’ blijft uiteraard gelden. En voel je je niet lekker, heb je koorts of hoest je? Blijf dan thuis! Wij volgen de regels vanuit de Rijksoverheid en de KNLTB corona protocollen en -richtlijnen voor verenigingen en leraren. Zelf kijken we ook naar passende maatregelen om ieders gezondheid te waarborgen, dat blijft topprioriteit. Dat doen we samen met de clubs, de KNLTB en de gemeente. Tennis is een outdoor sport zonder fysiek contact. 

Training jeugd
Afgelopen week, tijdens de jeugdlessen, hebben we ervaren dat tennis in de anderhalve meter samenleving prima uit te voeren is. Super om te zien dat de jeugd het samen sporten zo gemist heeft en enthousiast de baan op (en af) stapte. Als je nog een vriendje of vriendinnetje hebt die graag een proefles wil volgen, laat de ouders contact met ons opnemen om deze in overleg te plannen.


Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. 

Tot snel op de baan!

Met sportieve groet namens de trainers,

Eric Krijger


 

Gaan de lessen door?

Binnenkort bij Tennisschool Haarlemmermeer

Geen mededelingen