Klik HIER voor de homepage

Info

New or Forgotten?

TC Zwaanshoek

TV Rijsenhout

TV HBC

TV Vogelenzang

Tennishal Zwaanshoek

SC Groenendaal

Volgen

Delen

Welkom bij Tennisschool Haarlemmermeer

Bestaat in 2019 25 jaar en geeft les op verschillende locaties.

Van heel jong tot zeer oud, van echte beginner tot wedstrijdspeler, voor iedere tennisliefhebber is er bij onze tennisschool een activiteit te vinden!

De Tennisschool is niet club gebonden. Het is niet noodzakelijk om lid te worden van een vereniging om bij ons te kunnen trainen. Wel hebben we samenwerkingsovereenkomsten met diverse verenigingen waar we in het zomerseizoen alle trainingen verzorgen. Bij Tennisclub Zwaanshoek, Tennisvereniging HBC, Tennisvereniging Vogelenzang en Tennisvereniging Rijsenhout is les in het zomerseizoen alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap.

In het winterseizoen (start begin oktober) vinden de meeste trainingen plaats in Tennishal Zwaanshoek (www.tennishalzwaanshoek.nl). Tevens wordt er in de winter lesgegeven in Sportcomplex Groenendaal in Heemstede.

Naast het lesgeven organiseert TSH o.a. de volgende activiteiten:

  • Lessers toernooien
  • Tennis intensief weken
  • Jeugd toernooien
  • Bedrijfs toernooien
  • Tennis verjaardagspartijtjes
  • Schooltennis
  • Open tennisdagen
  • Tennis Fit 55+

INSCHRIJVEN

TC Zwaanshoek

TV Rijsenhout

TV Vogelenzang

TV HBC

Tennishal Zwaanshoek

Laatste nieuws

Update Tennisles

Nieuws van 2 april

Het is op dit moment door het Coronavirus een bijzondere tijd. Wij zijn in afwachting van het besluit dat de tennisbanen weer open mogen gaan. Zoals iedereen weet, waren wij 16 maart genoodzaakt om per direct de tennislessen te stoppen. Vooralsnog geldt deze maatregel tot en met 28 april. Heel erg vervelend voor iedereen, maar gezondheid is hoe dan ook ons meest kostbare bezit.

Startdatum zomerlessen onzeker
Het is duidelijk dat wij de zomerlessen niet kunnen starten op de oorspronkelijke datum. De lesindeling is zo goed als rond en wij zullen deze kenbaar maken zodra de definitieve startdatum bekend is. Wij zijn hierin natuurlijk afhankelijk van de keuze en beslissing van onze overheid en van de KNLTB. Wij verwachten dat zij rond 21 april daar een beslissing over zullen nemen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl of telefoonnummer 06-53875147. Wij houden je zoveel als mogelijk op de hoogte en staan voor je klaar.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!

 

Met vriendelijke groet,
Trainersteam Tennisschool Haarlemmermeer

Geen activiteiten t/m 6 april

Nieuws van 16 march

Het kabinet heeft 15 maart besloten dat alle sportclubs dicht moeten gaan. Dit besluit gaat in elk geval gelden tot en met 6 april. Tennisschool Haarlemmermeer  is daardoor genoodzaakt al haar trainingen en activiteiten af te gelasten tot en met 6 april 2020. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en zullen u verder informeren over actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus als daar aanleiding voor is.

Gaan de lessen door?

Binnenkort bij Tennisschool Haarlemmermeer

08 jan - 16 apr

Inschrijving les Zomerseizoen 2020 bij TC Zwaanshoek geopend.

08 jan - 16 apr

Inschrijving les Zomerseizoen 2020 bij Tennisvereniging HBC geopend.

09 jan - 19 apr

Inschrijving les Zomerseizoen 2020 bij Tennisvereniging Vogelenzang geopend.

09 jan - 16 apr

Inschrijving les Zomerseizoen 2020 bij Tennisvereniging Rijsenhout geopend.

02 - 30 apr

Update Tennisles